miercuri, 1 martie 2017

Statul acasa cu copilul

Statul cu un copil este o problema mult dezbatuta. Toate mamicile stim ca statul acasa cu un copil, nu inseamna stat, ci munca.
Doar mamicile care au stat acasa cu un copil pot sa inteleaga, pentru ca de multe ori cei din jur, nu stiu cata munca presupune statul acasa cu un copil (nu mai vorbesc de 2-3, ca deja ma ia ameteala). Si mai ales atunci cand nu te ajuta nimeni. Trebuie sa ai grija de copil, sa faci mancare, sa mergi la cumparaturi, sa speli, sa calci, sa aranjezi prin casa de 10 ori pe zi, pentru ca un copil nu va sta niciodata cuminte lansand toate lucrurile la locurile lor, nuuuu....va lasa haos in urma lui. Si dupa ce vede ca ai aranjat ceva, fix acolo se duce sa le deranjeze. Si apoi se uita la tine si rade cu profta, de parca tu asta asteptai, sa-ti mai dea el ceva de facut. Norocul lui este ca e tare simpatic si rade asa frumos, ca imi insenineaza ziua si uit sa ma mai supar pe el.
Deeeci, concluzia este ca am avut multe zile in care eram mai obosita decat dupa o zi la birou. Desi, mai auzi lucruri de genul "de ce esti obosita, ca doar stai toate ziua acasa?". In acele momente, simt cu fierbe sangele in vene si imi vine sa bat pe cineva. Dar asta e "apa trece, pietrele raman".
Eu ma bucur sa vad asa multe mamici care aleg sa stea acasa cu bebelusii lor in primul an de viata, chiar 2 ani. Se intampla asa multe lucruri minunate in acest timp, incat merita fiecate clipa petrecuta acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu