marți, 3 ianuarie 2017

Craciunul in 3

Anul acesta a fost al doilea Craciun in 3. Primul in care nu am avut brad ornat. Dar nu regret, V. a umplut casa mai mult decat ar putea sa o faca orice brad :)
Initial am vrut sa facem brad, insa la cum am vazut ca trage bebe de toate alea, mi-a fost frica sa nu-si puna si bradul in cap. Vedem la anul ce o fi.
Prima zi de Craciun am petrecut-o la nasi acasa, unde V. a fost tare agitat. Cand am intrat in casa lor, am inceput sa scanez sa vad ce si-ar putea pune in cap sau ce ar putea darama/strica.....si am gasit multe. Concluzia a fost ca si eu si sotul meu nu prea am avut o clipa de liniste, am alergat de colo colo dupa V.
Nu a vrut aproape deloc sa doarma la pranz, doar maxim 30 minute in bratele sotului intr-o camera alaturata sufrageriei. Insa seara dupa ce am ajuns acasa, a dormit fara sa se trezeasca pana a doua zi dimineata pe la ora 9.00 (el de obicei se trezeste o data noaptea).
Problema a fost si cu mancarea, pentru ca nu a vrut sa manance mai nimic. Noroc ca a avut nasa niste paine de secara cu diverse seminte (facuta acasa de ea) si i-a placut lui V. De asemenea o banana, dar atat. In rest, orice ii dadeam scuipa. A mancat un castronel de tocanita de legume cand am ajuns acasa seara.
A doua zi, au venit in vizita parintii si socrii si s-au jucat toata ziua cu bebe. Problema a fost ca iar nu a vrut sa doarma la pranz. El vroia sa stea cu oamenii mari, nu sa doarma. Am avut probleme si cu mancarea.
Deci, copilului meu ii place sa se joace si sa stea cu oamenii, nu sa piarda timpul cu somnul si mancatul (probabil asa se gandeste el). Bine macar ca sunt rare zilele cand iesim sau cand avem multi musafiri, pentru ca atunci cand suntem doar noi acasa, mananca si doarme fara probleme.
Nu stiu daca asa se intampla si cu alti copii, dar al meu nu are stare o clipa, mai ales cand vede alti oameni/copii.

Dar e un copil sanatos si frumos si asta e tot ce conteaza, iar Sarbatorile sunt din ce in ce mai frumoase impreuna cu el :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu