miercuri, 4 ianuarie 2017

La slabit inainte

Azi voi aborda un subiect foarte "fragil"pentru multe persoane, inclusiv pentru mine, si anume SLABITUL.
Majoritatea femeilor se ingrasa in timpul sarcinii si apoi le este foarte greu sa scape de kg nedorite, mai ales cand aproape toata atentia noastra se indreapta catre cel mic. Eu aveam destule kg in plus inainte de sarcina insa, lucru care m-a obligat sa fiu atenta sa nu ma ingras prea mult in timpul sarcinii. Din fericire, nu am poftit la dulciuri (care reprezinta principala bariera intre mine si slabit), asa ca am reusit sa pastrez o limita acceptabila.
Acum la peste 1 an si 3 luni de la nastere, am hotarat sa reiau lupta cu kg in plus. O sa fie o lupta lunga si grea, dar din care trebuie sa ies victorioasa.
In primul rand trebuie sa reduc dulciurile la minim, de preferat la zero. Daca reusesc acest lucru, atunci mi-ar fi simplu sa slabesc, pentru eu nu sunt o persoana care sa manance carne multa (mananc doar piept de pui), fast-food sau prajeli, etc, insa la dulciuri si cola sunt de neoprit. Voi incerca sa beau si cafea verde, o cana in fiecare zi pentru ca am citit ca ajuta la reducerea poftei de dulce.In al doilea rand, trebuie sa reincep sa fac sport. Am o banda de alergat care sta degeaba de prea mult timp. Dupa accidentul la genunchi, nu am avut voie s-o folosesc. Acum insa as putea, dar trebuie sa o iau treptat, mai ales dupa atata pauza de la miscare.Cine doreste sa mi se alature in aceasta grea lupta, este binevenita. Dragele mele, daca nu o facem pentru noi, atunci macar pentru copiii nostri, pentru ca merita sa aiba mame sanatoase si in forma.

PS: Mi-am instalat pe telefon aplicatia "Masoara-ti greutatea" pentru a tine evidenta kg pierdute :)

Va astept si pe FB: Casa de Mamica
Voi incerca sa postez acolo mai des meniurile mele si cat sport fac. Fiti indulgente insa, macar la inceput. Succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu