marți, 4 octombrie 2016

Taierea Motului

Avand in vedere ca se apropia varsta de 1 an, lui bebe trebuia sa-i taiem motul. O traditie deloc religioasa, dar care am hotarat totusi sa o respectam. Pana la urma a fost un motiv in plus sa ne strangem toata familia si sa ne simtim bine.

Nu am facut mare petrecere, doar familia apropiata, nasii si 2 prietene. Ne-am adunat la noi acasa, mancarea am gatit-o impreuna cu mama. Totul a fost simplu si dragut.
Bebe a fost foarte incantat, cu atata lume jurul lui, el era in centrul atentiei. Avea cu cine sa se joace, cine sa-l pupe (ii place foarte mult sa fie pupat), cine sa-l tina in brate. Au fost prezenti 2 bunici si 2 bunice, va dati seama cat de alintat a fost :), asta fara sa mai punem la socoteala nasii.
Anyway, cand a fost vorba de alesul lucrurilor de pe tava, au fost ceva emotii, desi nu cred in lucrurile astea, dar totusi..... Deci, bebe a ales urmatoarele: cheile de la masina (la cat ne place mie si sotului sa conducem, slabe sanse sa nu fie si V. atras de masini si condus), o surubelnita (aici probabil o sa semene cu tatal lui, ca si lui ii place sa mestereasca mereu cate ceva) si pix (poate devine scriitor).
In rest, multa voie buna.
Bebeii vostri ce au ales la taierea motului?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu