sâmbătă, 30 iulie 2016

Halkidiki, partea a 2-a

Prima plaja vizitata a fost Kalithea. Este la 5 km de Kriopigi, este amenajata cu sezlonguri si umbrele. Au beach baruri, de unde iti poti comanda bauturi si snacks-uri. Clientii acestora, stau gratis pe sezlonguri.
Plaja este cu nisip fin si apa curata. Doar la intrarea in apa sunt niste pietre mari, dar apoi dai din nou de nisipul fin. Intrarea in apa este lina, astfel plaja este perfecta pentru familiile cu copii mici.





Urmatoarea plaja vizitata a fost Fourka, pe partea de Vest a bratului Kassandra. Plaja este tot cu nisip, cateva pietre la intrarea in apa, care este putin cam brusca, motiv pentru care se formau valuri maricele. De asemenea, vantul batea mai tare decat pe partea estica a bratului.





Plaja Glarokavos este superba din punct de vedere al apei, insa problema noastra a fost faptul ca in loc de nisip, erau pietricele care ne-au cam zgariat talpile. Apa este foarte clara, cea mai albastra din toate plajele pe care am fost in Kassandra. Din nou, am consumat la beach bar bauturi si sezlongurile au fost gratis.




Revin zilele urmatoare cu ultima parte a sejurului si cu detalii cum ne-am descurcat cu mancarea bebelusului.


4 comentarii:

  1. Superb! Am o intrebare. Cam cat ati cheltuit aproximativ in total? Transport,cazare,etc. Si eu as vrea sa merg cu familia anul viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Noi am cheltuit in jur de 1000-1100 euro: 250 euro cazarea, cam 180-200 euro drumul (motorina, vigneta BG, pod Giurgiu), iar restul pe mancare, bautura si suveniruri. In afara de Sani Beach, pe toate plajele au fost selongurile gratis, trebuia doar sa ne comandam ceva de baut de la beach bar.

      Ștergere
    2. Suma aceasta am cheltuit-o noi 3 (eu, sotul si bebe, mai putin).

      Ștergere
  2. Lovely memories and backgrounds! Nice tips, thank you!
    Greetings from MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-din-dantela-definitia-suprema-a-elegantei/

    RăspundețiȘtergere